Upoznajte žiri

Aleksandra Orlić

Glavna urednica Cosmopolitana Hrvatska

Koja je veza između ljepote, igre, upečatljivog stila i samopouzdanja, pitanje je kojim se glavna urednica Cosmopolitana bavi svakodnevno u magazinu koji ima samo jedan cilj – slaviti žensku ljepotu, odvažnost i vedar duh.

orlicaleksandra

Tena Bašić

Vizažistica

Nekada su dobre vile čarobnim štapićem pretvarale obične stvari u magične, a danas to isto radi Tena uz pomoć svojih make up kistova kreirajući najsmjelije i So Cosmo make up lookove. Dokaz da je Tena ipak vila – zelena kosa :)

tenabasic

Mladen Duduković

Plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg

Doktor znanosti, vlasnik dviju klinika, obožavatelj neinvazivnih estetskih tretmana i ne manje važno - čovjek s kojim bismo do besvijesti mogli čavrljati o ljepoti, inovativnim sastojcima u službi ljepote i tajnim trikovima kojima se služe zvijezde na crvenom tepihu.

dudukovicmd

Amadea Muse

Beauty influencerica

Milijun pratitelja želi doznati kako je to kada cura ima previše make upa i odjeće, no mi jedva čekamo otkriti koje beauty trendove i novitete prati najutjecajnija hrvatska influencerica i vizažistica iz Splita. OK, želimo doznati i kako se transformirati u holivudsku zvijezdu.

amadea_dashuri

Zvonimir Franić

Frizer

Albinine pletenice do struka, Frankin visoki rep, Rozgin elegantni bob... Da, Zvonimir je glavni krivac što kod frizera nosite fotke celeba jer želite identičnu frizuru. OK, ima nešto i u tajnom Zvonimirovu oružju – prvom brendu domaćih ekstenzija koji je predstavio baš ove godine.

franiczvonimir

Posebne gošće žirija

Lucija Lugomer

Plus Size Model

Ako je itko obavio lavovski dio posla mijenjajući standarde ljepote, boreći se protiv suludih kanona ljepota i slaveći sve tipove ljepote, onda je to prekrasna Lucija, ikona pokreta body positivity, a koja je našla vremena i za borbu protiv govora mržnje na društvenim mrežama.

lucija_lugomer_official

Isabella Rakonić

Influencerica

Ako bismo se u nečijem Instagramu voljeli probuditi i isprobati sve te fashion & beauty kombinacije i - ne manje važno - egzotične lokacije, onda je to onaj prve modne blogerice Isabelle Rakonić i dobitnice Cosmopolitanove nagrade za modnu influencericu 2017. godine.

isabellae

Elena Dizdar

Model

Miss sporta, studentica prava, snimala za svjetske modne kampanje, članica modnih agencija Select Model Global i Addicted to Models, mentorica za catwalk... Sve je to ultrauspješna Elena koja savršeno dokazuje da Cosmo djevojka doista može imati baš sve!

elenadizdar