REGISTRACIJA

  |  

PRIJAVA

PRAVNE NAPOMENE

Projekt Cosmopolitan Beauty Awards 2021. je natječaj za najbolje kozmetičke proizvode na hrvatskom tržištu koji organizira hrvatsko izdanje magazina Cosmopolitan (Adria Media Zagreb). Natječaj se odvija na portalu magazina Cosmopolitan www.cosmopolitan.hr odnosno podstranici / landing page-u Cosmopolitan Beauty Awards i traje od 29. rujna do 20. studenoga 2021. godine. U natječaju sudjeluju kozmetički i make up proizvodi domaćih i inozemnih brendova rapoređeni po pripadajućim kategorijama.

Odabir pobjedničkih proizvoda po kategorijama utvrđuje se prema izboru žirija i čitatelja. Glasovanje od strane stručnog žirija odvija se na način da se svaki proizvod ocjenjuje na skali od 1 (loše) do 10 (najbolje). Proizvod s najviše prikupljenih bodova postaje pobjednik kategorije / potkategorije. Proizvod s najviše glasova žirija osvaja znak Cosmopolitan Beauty Award 2021 – prema izboru stručnog žirija. Glasovanje od strane čitateljica odvija se na način da se čitatelji prethodno trebaju registrirati na portalu, a potom mogu odabrati samo jedan proizvod po kategoriji / potkategoriji. Pobjednik je proizvod s najviše glasova (klikova). Proizvod s najviše glasova čitatelja prikupljenih na portalu Cosmopolitan.hr osvaja znak Cosmopolitan Beauty Award 2021 – prema izboru čitatelja.

Natječaj će biti promoviran u tiskanim i online izdanjima Adria Medije Zagreb, točnije časopisima Story i Cosmopolitan te na portalima cosmopolitan.hr, story.hr, elle.hr, sensaklub.hr i roditelji.hr kao i društvenim mrežama navedenih izdanja. U svrhu promocije Natječaja Organizator (magazin Cosmopolitan) priredit će nagradno darivanje za čitatelje koji sudjeluju u glasovanju za najbolje proizvode na način da svaki čitatelj koji se registrira na portalu i glasuje, automatski ujedno ulazi i u kvotu čitatelja od kojih će neki biti i nagrađeni. Nagradni fond sastoji se od beauty nagrada – kozmetičkih i make up proizvoda partnera Organizatora, a nagradno darivanje Organizator će provoditi dvaput tjedno u periodu gore navedenog trajanja Natječaja. Nagradno darivanje bit će najavljeno na portalu cosmopolitan.hr i na društvenim mrežama magazina Cosmopolitan (Instagram, Facebook), a dobitnik nagrade bit će obaviješten preko elektronske pošte na temelju podataka koje je ustupio Organizatoru prilikom registracije na portal www.cosmopolitan.hr .